SALE

Tienermatras Comfort koudschuim

Vanaf: 429.00

(1 klantbeoordeling)
  • Gratis 14 dagen thuis uitproberen
  • 10 jaar volledige garantie
  • Gebruik van betrouwbare en natuurlijke materialen
  • Nu gratis thuis bezorgd in Nederland en België
  • Al meer dan 20.000 klanten gingen u voor

Comfortabel koudschuim

Het tienermatras Comfort koudschuim matras is voorzien van een kern van koudschuim met een HR60 waarde dat zorgt voor heerlijk en comfortabel slapen. Het koudschuim heeft een open celstructuur en is daardoor ‘ademend’ wat zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Het schuim voldoet aan de hoogste eisen.

Duurzaam koudschuim matras

Het Tienermatras Comfort koudschuim is ongeveer 21 cm hoog inclusief de afritsbare en wasbare hoes. Doordat dit matras een volledig massieve koudschuim kern heeft en de dikte ca 21 is, kunt u lang met dit tienermatras doen. Het geprofileerde koudschuim zorgt tevens voor een uitstekende ondersteuning voor kinderen die minimaal 1.50m lang zijn. Als de lengte nog niet bereikt is kunt u beter kijken naar het matras Donna (geen zones). De kern van het  tienermatras Comfort koudschuim is 3D-geprofileerd en heeft een blokjesprofiel waardoor het ventilerend vermogen optimaal is en er een zevenvoudige multizone-verdeling ontstaat.

Comfortabel en goede ondersteuning

De densiteit van het koudschuim is HR-60. Dit garandeert een een goede levensduur en een heerlijk comfortabel aanvoelende ondersteuning.. Het blokjesprofiel zorgt voor een subtiele gewichtsverdeling; onder andere door het stevige heupgedeelte en de soepele en flexibele schouderzone. Het matras is geschikt voor iedere bedbodem.

Afritsbare tijk

De afritsbare tijk is antiallergisch en doorgestikt met vochtregulerende vulling. De hoes is wasbaar op 40 °C.

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Comfort koudschuim matras 1 jaar volledige garantie afbouwend tot 3 jaar, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.
Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Comfort matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Allergieën

Antibacterieel, Antischimmel

Bedbodem

Het matras is geschikt voor elk type bedbodem

Soort matras

Koudschuim matras

Ventilatie

Zeer goed ventilerend geprofileerd koudschuim

Dikte matras

21cm inclusief tijk

Maat

70×200, 80×200, 90×200

Hardheid

Soft (tot 60kg), Medium (tot 80 kg), Firm (vanaf 80 kg)

1 beoordeling voor Tienermatras Comfort koudschuim

  1. S.F. van der Zwan

    Een maand geleden aangeschaft voor mijn dochteren ik kan zeggen dat ze slaapt als roos. vlotte levering en goede service.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *